Turbine eoliene

Turbine eoliene

ENERGIE EOLIANA
Energia eoliana este generata prin transferul energiei vantului unei turbine eoliene-ce produce energie electrica(electricitate). Energia eoliana este gratuita si regenerabila. Ea va exista atata timp cat Pamnatul va primi energie de la Soare.

CE SUNT TURBINELE EOLIENE?
Turbinele eoliene sunt actionate de puterea vantului care pune in miscare palele ce se afla pe un ax ce actioneaza un generator electric. Curentul electric obtinut este fie transmis spre inmagazinare in baterii si folosit, fie livrat direct retelei de curent alternativ spre distributori. Antrenarea elicelor turbinelor este realizata de catre energia cinetica a vantului, astfel acestea sunt capabile sa genereze ELECTRICITATE.

Datorita iminentei crize a combustibililor si efectelor alarmante ale incalzirii globale este de asteptat ca amplasarea si utilizarea acestora sa creasca in cazul energiei eoliene. Dezvoltarea tehnologica a turbinelor va duce la scaderea costurilor de producere a curentului provenit din energie eoliana, acesta fiind principalul factor motivant pentru folosirea unei surse de energie alternativa. Printre avantajele turbinelor eoline se numara costurile de intretinere relativ scazute si costul marginal scazut.


preturi turbine eoliene, oferta turbine eoliene
 
Produse:  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 
  Panouri fotovoltaice
  Sisteme fotovoltaice
  Module fotovoltaice
  Turbine eoliene
Incepand cu anul 2012,
SC GALAXIA ENERGY SRL,
face parte din categoria
Membri Colectivi a
CENTRULUI ROMAN
AL ENERGIEI(CRE)
Home   Despre noi   Panouri fotovoltaice   Contact
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2012 Galaxia Energy. Toate drepturile rezervate