Despre noi

"IMPREUNA PENTRU UN VIITOR MAI SIGUR SI CURAT"

SC GALAXIA ENERGY SRL este o societate cu o experienta vasta in domeniul energiilor regenerabile. Activand atat pe plan intern cat si international venim in atentia dumneavoastra cu o alternativa energetica nepoluanta si inepuizabila.
Aducem in ajutorul dumneavoastra o echipa de profesionisti ce va pot oferi consultanta de specialitate si de asemenea pot elabora proiecte pentru realizarea diferitelor investitii ce au la baza folosirea energiilor regenerabile.

Sistemele automate (ansamblu complet echipat) pentru producerea de energie electrica (fotovoltaica sau eoliana) pot fi utilizate in diferite sectoare, atat in cel privat (industrial,agricol,etc) cat si in cel casnic.
Varianta energiilor regenerabile ne ajuta pe toti sa pastram mediul inconjurator, sa reducem impacturile negative asupra acestuia si sa ne pastram sanatatea. Mai mult decat atat energia fotovoltaica si eoliana reprezinta o solutie viabila pentru locatiile care nu beneficiaza in prezent de racordare la reteaua nationala de electricitate. Prin valorificarea surselor de energie regenerabila va oferim o varianta nepoluanta si economica pentru sustinerea proiectelor dumneavoastra. Amortizarea costurilor se face intr-un timp relativ scurt, deoarece costul de intretinere al echipamentelor este minim sau chiar nul, consumul energetic devine gratis, iar investitia dumneavoastra este una de durata.

"ENERGIA VERDE, PRIETENA INVESTITIILOR NOASTRE!"

GALAXIA ENERGY va ofera o gama larga de produse si servicii pentru sisteme de generare a energiei termice si electrice din surse regenerabile, consultanta si solutii complete pentru sisteme fotovoltaice de orice capacitate. Instalam si oferim servicii de mentenanta in perioada de garantie si post-garantie pentru sisteme ce genereaza energie din surse regenerabile pe teritoriul Romaniei.

In anul 2011,SC GALAXIA ENERGY SRL, a occupa Locul 1 in Top Afaceri Romania 2011, top realizat pentru Romania Microintreprinderi, domeniul 3511-Productie de energie electrica(energie solara).

In anul 2012,SC GALAXIA ENERGY SRL, a ocupat Locul 2-national/Locul 1-regional-clasament realizat in functie de productivitate si CAEN, Locul 3-cifra de afaceri-clasament regional realizat in functie de CAEN, Locul 7-cifra de afaceri/Locul 25-profit brut-clasament national realizat in functie de CAEN pentru intreprinderi nou infiintate.

 
  Panouri fotovoltaice
  Sisteme fotovoltaice
  Module fotovoltaice
  Turbine eoliene
Incepand cu anul 2012,
SC GALAXIA ENERGY SRL,
face parte din categoria
Membri Colectivi a
CENTRULUI ROMAN
AL ENERGIEI(CRE)
Home   Despre noi   Panouri fotovoltaice   Contact
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2012 Galaxia Energy. Toate drepturile rezervate